Reiki
Dit is …

Een heel oude geneeswijze die heel eenvoudig en doeltreffend is.

Een Japans woord samengesteld uit 2 delen :

REI : het universele, alles wat is, zowel geestelijk als fysiek

KI : de levensenergie… is de universele levensenergie die trilt in harmonie met de kosmische krachten

Alles rondom ons en in ons bestaat uit energie. Bij een reikibehandeling wordt door handoplegging deze levensenergie doorgegeven. Degene die Reiki geeft is een kanaal waardoor de energie stroomt naar de ontvanger.

Dieren staan dichter bij de natuur dan de mens en zijn niet in staat om hun gevoelens weg te redeneren. Zodra een kat ervaart wat Reiki is, zal het zelf aangeven waar de Reiki nodig is. Als de kat geen Reiki wil zal hij/zij dat duidelijk laten blijken en wordt dat door mij gerespecteerd.

Katten zijn extreem gevoelig voor energie. Er zijn katten die niet genoeg krijgen van Reiki en het zich makkelijk maken tijdens een sessie. Er zijn katten die zich met poot en nagel ertegen verzetten.

Om Reiki te ontvangen hoeft de kat niet ziek te zijn. Het kan ook aangewend worden om te ontspannen en te genieten, om te ontgiften, pijn te verminderen of om extra energie te geven. Deze energie gaat dan naar de plaats in het lichaam waar het op dat moment het meest nodig is.

Reiki is een veilige behandeling die bij alle dieren kan toegepast worden als stimulans van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
  • Reiki.jpg
    Reiki.jpg
    14 KB · Weergaven: 450