Wat is er Nieuw?

Kattengras Zomervakantie — bezorgplanning

Welkom bij kattenforum SjEd

Registreren Aanmelden

Grasdoos details

Wat is het toch een heerlijke periode nu, de zon schijnt, de laatste eindjes aan elkaar knopen op het werk en thuis lekker bezig met de lijstjes voor de vakantie. Wat gaat er mee, wat gaat er niet mee? Gaat de hond mee of brengen we hem naar oma, inentingen…. de buren inschakelen voor de konijnen… Zo veel te regelen en dan, als het eenmaal daar is, na een lange reis met de auto of een rommelige vlucht, dan is daar de oase van rust. Heerlijk, WIJ ZIJN OP VAKANTIE!!

Ook bij Grasdoos.nl piepen we er even tussenuit, niet te lang natuurlijk, want we willen weer dolgraag aan het werk om er voor te zorgen dat juist me deze warme dagen er voldoende natuurlijke verkoeling is voor alle lieve huisdiertjes in Nederland, België en Duitsland.

Dit betekent dat er op maandag 6 augustus niet geoogst wordt en dus ook geen Grasdozen verstuurd zullen worden. Bestellingen van 30 juli t/m 12 augustus worden dinsdag 14 augustus geoogst en verzonden… jaja dan kunnen wij gelijk weer aan de bak haha.

Heb je een abonnement of een PuppyPakket lopen? Dan ontvang je van ons een persoonlijke mail met hierin alternatieven voor de bezorging van de Grasdoos, zonder dat dit ten koste gaat van jouw eigen planning.

Ook betekent dit dat we de hele zomer, maandag 9 juli (start zomervakantie Zuid Nederland) t/m vrijdag 31 augustus (eind zomervakantie Noord Nederland) wat minder actief zullen zijn op social media en kan het zijn dat het iets langer duurt voordat je en antwoord krijgt op een bericht, chat, mail of appje. Wordt niet boos, blijf rustig, geniet van de zon en doe het even lekker langzaam aan
1f609.png
Want dat is wat wij ook doen, heerlijk toch!?

Wij wensen jou en je trouwe harige vriendje(s) een hele fijne zomerperiode! Denk om de zonnebrand, koelelementen en zoek af en toe een lekker koel stukje gras op en denk dan ook even aan ons
1f642.png


Een zonnige groet,
Team Grasdoos.nl

Verder lezen...
123.jpg

Grasdoos informatie

Categorie
Grasdoos
Toegevoegd door
Kim de Jong
Weergaven
1.463
Laatste update

Meer in Grasdoos

Deel Grasdoos

Back
Bovenaan Onderaan