Wat is er Nieuw?

Kattengras Prijs – kwaliteitsverhouding – altijd vers gras

Welkom bij kattenforum SjEd

Registreren Aanmelden

Grasdoos details

Ook bij Grasdoos.nl hebben we te maken met prijswijzigingen. Dit heeft te maken met allerlei zaken en de belangrijkste is toch eigenlijk wel de veranderde prijs bij onze leverancier. Grondstoffen stijgen in prijs en dus stijgt de kostprijs. Om een levendig bedrijf te kunnen voeren moet hier rekening mee gehouden worden. Het zou toch jammer zijn wanneer we niet meer zo’n heerlijk vers stukje gras bij jou thuis kunnen bezorgen.

Daarnaast hebben wij als jong en nieuw bedrijf ook te maken met veranderende werkprocessen en in ons geval met name in de kwaliteitsbewaking van het product. In de afgelopen 2 jaar dat we nu bestaan hebben we heel veel geleerd over het kweken van gras in een kas en dit is beduidend anders dan graszoden telen op het open veld. Zo goed als alles gaat bij ons handmatig… maaien gaat nog net niet met een schaartje
1f609.png
en ieder seizoen brengt zijn eigen voor en nadelen met zich mee. Over het hele jaar genomen is ons productieproces, teeltproces, oogsten en het inpakken tezamen, uitgebreider geworden, arbeidsintensiever geworden. Na 2 jaar kunnen we in ieder geval volmondig zeggen dat we heel goed weten wat er nodig is om in alle seizoenen hetzelfde kwaliteit gras te kunnen oogsten en verzendklaar te maken. En we leren nog steeds. Zeker dit jaar, met heel veel wateroverlast en nu door extreme warmte en droogte, zijn er weer nieuwe uitdagingen bijgekomen.

Nu we voor ons zelf goed weten hoe we de kwaliteit in huis, bij Grasdoos.nl, het beste kunnen waarborgen hebben we verbeteringen aangebracht. En dat betekent dat de verhoging van de kostprijs doorgevoerd wordt in de verkoopprijs. Vanaf heden wordt de prijs van de Grasdoos Normaal verhoogd naar € 16,49 en de Grasdoos Groot naar € 22,59

Aanstaande januari worden de prijzen verder verhoogd naar € 16,95 en € 23,19. Aangezien wij enerzijds te maken hebben met aanpassingen in onze eigen bedrijfsvoering en anderszijds met prijsstijgingen van leveranciers hebben we er voor gekozen onze prijzen in 2 keer te verhogen. De verwachting is dat de prijzen in juli 2019 nog weer een klein beetje zullen stijgen.

De abonnementsprijzen blijven eerst gelijk aan de prijs zoals deze nu zijn. Op deze manier wordt het voordeel in prijs van een abonnement groter wat we toch ook wel weer eerlijker vinden tegenover onze huidige en nieuwe abonnees. De prijzen van de bakken zullen ook stijgen. Dit heeft te maken met de prijswijzigingen van leveranciers en de steeds duurder wordende bezorgkosten.

Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn houden we je natuurlijk op de hoogte.

Hartelijke groet en een pootje,

Team Grasdoos.nl

Verder lezen...

Grasdoos-01.jpg

Grasdoos informatie

Categorie
Grasdoos
Toegevoegd door
Kim de Jong
Weergaven
729
Laatste update

Meer in Grasdoos

Deel Grasdoos

Bovenaan Onderaan