Wat is er Nieuw?

Kattencafés Kattencafé op z'n kop

Naam
Kattencafé Op z'n kop
Straat
Oude Ebbingestraat 57
Postcode
9712 HC
Plaatsnaam
Groningen
Telefoonnummer
050-211 1963
Email
info@opznkop.nl
Website
http://opznkop.nl/

Welkom bij kattenforum SjEd

Registreren Aanmelden

Kattencafés details

Kattencafé Op z'n kop

Na New York, Londen, Parijs, Tokyo en Amsterdam kan Groningen als gezellige studentenstad niet achterblijven. Groningen kent tal van restaurantjes en cafeetjes, maar de echte huiskamer experience met oneindige kattenkroelknuffels ontbrak nog. Daar gaat verandering in komen. Binnenkort opent Kattencafé Op z'n kop zijn deuren in het centrum van Groningen en kan iedere catlover opgelucht zijn kattenhart ophalen!

Kattencafé Op z'n Kop is een gezellige hippe plek, ingericht als huiskamer, waar je je meteen thuisvoelt zodra je er binnen loopt. De ruimte is ingericht met lekkere zitbanken en knusse hoekjes, met hier en daar sfeervolle items en andere tierelantijntjes. Er zijn in het ‘café’ verschillende thema-hoekjes zoals een prikbord met informatie over de katten van Op z'n kop, maar ook informatie over gave workshops, gezondheidsweetjes, muzieklessen, of places-to-be in Groningen. Die moet je absoluut checken!

En dan zijn daar natuurlijk: de kitties! Lieve zachte poezelige katten die in samenwerking met het dierenasiel in Zuidwolde geselecteerd zijn en een nieuw fijn huisje krijgen. Ze lopen vrij rond en komen lekker naast je zitten knorren of knuffelen en krijgen alle aandacht die ze verdienen. We zorgen ervoor dat ze niets te kort komen. Gezonde voeding, zachte opgeklopte kussentjes en onverdeelde aandacht van jou en mij. Om de katjes te behagen zijn er overal kattenspeeltjes, krabpalen en verstopplekjes gerealiseerd. Ze kunnen hun geluk niet op!

Waarom naar kattencafé op z'n kop?
Op z'n kop is bij uitstek dé plek om lekker te chillen onder het genot van een kopje koffie en een knorrend katje aan je zijde!

Visie
Een kattencafé is een geweldig initiatief om katten een fijn thuis te geven en tegelijk kattenliefhebbers de gelegenheid te bieden om lekker te kunnen knuffelen en troetelen zonder zelf de zorg van een huisdier op zich te hoeven nemen.
Het is daarbij ook een uitkomst voor kattenliefhebbers die bijv. een allergische partner thuis hebben zitten of nog te gehecht zijn aan hun mooie meubelen om thuis katten te willen.
Maar er zullen vast ook mensen zijn die na hun bezoekje aan Op z'n Kop worden aangestoken door al deze kattenliefde en ineens toch mogelijkheden zien om zelf ook een knuffelige viervoeter uit het asiel te adopteren.
Ik hoop met het kattencafé dit te kunnen realiseren en een beter leven voor de kat en zijn potentiële baasje te creëren.
  • Op zijn kop.JPEG
    Op zijn kop.JPEG
    119 KB · Weergaven: 374
  • Op zijn kop logo.jpg
    Op zijn kop logo.jpg
    76,2 KB · Weergaven: 530

Kattencafés informatie

Categorie
Kattencafés
Toegevoegd door
Edwin
Weergaven
1.089
Laatste update

Meer in Kattencafés

Meer van Edwin

Deel Kattencafés

Back
Bovenaan Onderaan