Wat is er Nieuw?
Bezorging tijdens de feestdagen 2018

Bezorging tijdens de feestdagen 2018

Welkom bij kattenforum SjEd

Registreren Aanmelden

Grasdoos details

Het lijkt nu misschien nog ver weg, maar voor je het weet is het zover en mogen we de kerstboom al weer optuigen! Wij hebben ons dan ook al even verdiept in de bezorgdata aan het einde van het jaar. Hieronder vind je onze planning.

Alle maandagen in december oogsten en verzenden wij, behalve maandag 31 december, deze dag komt te vervallen. Daarnaast hebben wij voor donderdag 20 december een extra oogst,- en verzenddag ingepland. Dit hebben wij voornamelijk gedaan om te kunnen voorzien in de extra aanvragen voor vers gras door hondeneigenaren. Die zo hun trouwe maatje de mogelijkheid geven om in hun vertrouwde omgeving op een echt grasveldje te kunnen plassen tijdens de jaarwisseling.

De planning


Maandag 3 decemberreguliere oogst en verzenddag. NB wij adviseren om voor deze week een ophaalpunt te selecteren ivm het uitvallen van de avondlevering op 5 december ivm Sinterklaas Viering / Pakjesavond
Maandag 10 decemberreguliere oogst en verzenddag
Maandag 17 decemberreguliere oogst en verzenddag. NB dit is de laatste reguliere week van dit jaar met reguliere bezorgdagen. Desondanks dient er rekening gehouden te worden met vertraagde leveringen ivm drukte bij de verschillende bezorgdiensten
Donderdag 20 december – extra oogst en verzenddag
Maandag 24 decemberreguliere oogst en verzenddag. NB het verdient niet de voorkeur om deze dag te gebruiken wanneer de Grasdoos bedoeld is als cadeau voor kerst. Ook voor gebruik tijdens de jaarwisseling is het verstandiger om maandag 17 december te laten oogsten en verzenden. Tip! Laat op de 17e 2 Grasdozen klaarmaken voor je trouwe viervoeter, zodat je er zeker van bent dat hij of zij een vers grasveldje heeft om tijdens de jaarwisseling te gebruiken. De 2e doos kun je namelijk gewoon even “op voorraad” houden, het zal niet bederven voor die tijd wanneer je de instructies in de handleiding aanhoudt.
Maandag 31 decembervervalt als oogst en verzenddag
Maandag 7 januarieerste reguliere oogst en verzenddag 2019

Grasdoos.nl wenst jou, samen met jouw dierbaren, een hele fijne en feestelijke periode toe in december!

Mocht je nog vragen hebben over de bezorgdagen of advies nodig hebben om een geschikte datum te kiezen om te bestellen, neem dan gerust contact op door hieronder een bericht achter te laten. Ook kun je natuurlijk bellen of mailen. Onze contactgegevens vind je hier.

Verder lezen...

Grasdoos informatie

Categorie
Grasdoos
Toegevoegd door
KimGrasdoos
Weergaven
985
Laatste update

Meer in Grasdoos

Deel Grasdoos

Back
Bovenaan Onderaan