RC sensitive

Discussie in 'Droogvoer' gestart door lieke, 13 mei 2017.

 1. lieke

  lieke Kitten

  Goede middag.
  IK heb al jaren RC indoor of fit,prima.Maar één devon vanaf kitten al dunnere poep,alles is goed,geen ziekte,geen gardia,alleen súpergevoelige darmen! hij laat ook n dikke wind af en toe haha,de nderen nooit die hebben goede ontlasting. Nu zag ik RC sensitive......iemand ervaring of dat helpt?ikzelf denk dat al die aparte dingen flauwekul zijn,net als :speciaal sphynx voer,of MC voer,brits korth voer.........maar dat ik mijn mening.
  Heb ook andere dingen geprobeerd gekregen van fokker) nee wel drolvormig maar te dun (breiachtig)
   
 2. Catherine

  Catherine Moderator Medewerker Moderator

  Ik ken er nog thans meerdere die rc sensitive geven en er goede resultaten mee hebben.
  Ik zou zeggen probeer het zes weken lang uit en zie wat het geeft.
   
 3. lieke

  lieke Kitten

  Dank je Catherine.;-) ligt nu hier in de kast.
   
 4. Ik heb heel lang RC gevoerd maar was er niet helemaal tevreden over, bij sommige zakken hadden ze dan ook ineens diarree terwijl het toch echt zelfde soort was. Nu voer ik al erg lang Prins brokken en ben ik heel erg tevreden over. Ook een erg klantvriendelijke webcare team hebben ze die altijd snel antwoorden op vragen. En ze hebben een ruime keuze.
   
 5. lieke

  lieke Kitten

  Mijn MC en 1 devon kregen PRINS toen wij ze gingen ophalen bij fokster,hadden eigenlijk beide géén mooie vacht,De devon sowieso niet van geboorte af aan al,meer zon LYKOI vacht,maar dat was blijvend (ze was al 2,fokster wilde haar herplaatsten)ze had ook geen leven in de keuken,zielig. De MC was n kitten nog,maar iets doffe vacht.Ik heb het voer héél snel vermengd met eerst almo nature en erna RC en de vachten veranderden énorm!! dus PRINS is niet mijn favo!!
   
  Edwin vindt dit leuk.
 6. lieke

  lieke Kitten

  Ha! de ontlasting is nú al mooi,mooie stevige segment drollen...........................:smilie37
   
  Catherine vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina