1. Beste Bezoeker er wordt druk gewerkt aan een grote update. Binnenkort wordt ons forum helemaal vernieuwd. Tijdens deze werkzaamheden zijn sommige onderdelen niet te gebruiken. Als het totale forum voorzien wordt van de nieuwste software zijn we een halfuur uit de lucht.

Blackscorpion haar beestjes...

Discussie in 'Foto topic' gestart door BlackScorpion, 27 sep 2017.

 1. Hoi iedereen,

  Ik dacht om mijn huisdieren en andere dieren hier eens te tonen.

  Als kind had ik van mijn 2 jaar tot mijn 14 jaar een vogel genaamd Piet (ja, je bent 2 jaar, hoe noem je een vogel?). Hij was een Agapornis Rosceicollis en hij betekende echt alles voor mij. Tegen het einde van zijn leven kon hij niet meer vliegen en dan zat hij altijd wel bij me. Ofwel als ik studeerde op mijn bureau of als ik tv keek naast me op de zetel. Toen hij stierf (op 12/12/1994), brak mijn hele wereld. Toen wilde ik absoluut geen dieren meer. Ik ben zot van dieren, maar ze verliezen, dat was teveel voor mij.

  Toch bleef het kriebelen en na lang nadenken, kon ik niet meer zonder beestje en ik bedacht me dat ik wel graag een kat zou willen. Mijn moeder had het er niet zo op, want die ruiven en laten zoveel haar achter. Goh, geen probleem, ik kwam met het idee om een Sphynx te kopen, die laten geen haar na, haha. En zo gezegd, zo gedaan, we gingen een fokker van Sphynxen bezoeken.

  Eerst was er Shinta, maar zij is spijtig genoeg op 9 weken bij de fokker overleden aan een longontsteking. Niet echt een goed begin van mijn nieuwe huisdieren carriere. Maar nadien was haar zusje uit een jonger nestje er, Sierra! Sierra is ondertussen 11 jaar oud en mijn alles. Ze gaat altijd mee op 'reis' (naar de caravan / chalet), CenterParcs, ... Wij gaan niet meer op "echte" vakantie omdat we haar niet kunnen missen (en zij ons niet).

  Ze is dus ondertussen 11 jaar oud en ik hoop dat we haar nog vele jaren mogen bijhouden.

  [​IMG]

  Dan zijn er aan zee (wij heb en daar een caravan - of zeg maar chalet) nog katjes. Niet van ons, maar ze komen regelmatig op bezoek om te knuffelen en een snoepje te krijgen. De eerste die ons kwam bezoeken was Bavetje. Als we buiten zitten, springt ze zo op de schoot om te knuffelen, het is echt een lief beestje. Spijtig genoeg durft ze sinds dit jaar niet meer komen, wegens andere katten die in de buurt zijn komen wonen. Ze durft niet voorbij hen. Maar we kennen haar eigenaar en kunnen af en toe horen hoe het met haar gaat. Grappig feitje, zij heeft vroeger een nestje gehad (toen ze als zwervertje bij haar eigenaars kwam aanlopen) waar een naaktje tussen zat.

  [​IMG]

  Dan hebben we Tinkerbel, een klein zwartje. Ze heeft het formaat van een kitten, maar we kennen haar al 4 jaar, dus ze is zeker geen kitten meer. Waarschijnlijk omt dit omdat ze als kitten achtergelaten was (voor ze bij haar huidige eigenaars kwam) en niet voldoende voedingsstoffen had toen. Tink en Bavetje zijn trouwens aartsvijanden, we hebben ze meer dan 1 keer uit elkaar moeten halen. Tink is ook een brutaal (maar lief) klein ding, want ze doet of onze caravan van haar is!

  [​IMG]

  En dan is er Ventekke, die is spijtig genoeg niet meer bij ons. Ventekke was een ongecastreerde zwerfkater die soms bij ons kwam eten. Vorig jaar zagen we plots dat hij een grote wonde had. Met een vangkooi hebben we hem gevangen (hij kwam niet dicht genoeg om zo te vangen) en naar de dierenarts gebracht met het idee hem te verzorgen en te laten castreren. Spijtig genoeg belde de dierenarts ons met het nieuws dat hij Felv (leucose) had en de wonde een open gebarsten tumor was, hij had ook meerdere andere tumoren. Hij gokte dat Ventekke nog maar enkele weken had. Dan hebben we besloten hem te laten inslapen. Een zware beslissing, waar we nog niet goed van zijn.

  [​IMG]

  En dan hebben we de slakken, waar jullie elders een topic over vinden. Bovenaan is Plumeau, links zien jullie Cedar en rechts Breez. Links onderaan kleeft Draco en rechts onderaan Citronella. 4 verschillende rassen bij elkaar.

  [​IMG]

  Doei,
  Blacky
   
  Laatst bewerkt: 27 sep 2017
  mariska31176 en Edwin vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.