Medailles & Trofeeën

Veel Gesteld Vragen FAQ

Wat is een medaille?

Een medaille is een icoon op je profiel (en gekoppeld aan uw account), uw deelname aan een evenement of die een groep trofeeën die aan u zijn toegekend vertegenwoordigt. Er zijn 3 soorten medailles:

  • Zichtbaar: alle trofeeën van deze Medailles zijn zichtbaar.
  • Stap voor stap: de volgende trofee gegevens worden getoond zodra de vorige is toegekend..
  • Verborgen: deze medaille wordt pas getoond als het is verdiend.
U kunt de lijst van "Zichtbare Medailles" hier vinden.

Hoe maak ik een Medaille zichtbaar?

Vanuit uw profiel pagina, klik op het tabblad "Medaille". Vanuit uw medailles pagina, selecteer een medaille om de details en taken te bekijken.

Bekijk: Mijn medaille pagina.

Hoe kom ik aan een medaille?

U kunt elke toegekende trofee uit je medailles pagina selecteren. Uw aanbevolen medaille wordt weergegeven aan de bovenkant van je profiel en de berichten van de forum onder je avatar .

Wat is mijn level?

Uw level is een samenvatting van uw trofee punten en pronkt met uw uitgereikt trofeeën. Elke verdiende trofee verhoogt je punten, en elke 10 geeft u een extra niveau (althans om te beginnen).

Hoeveel Medailles heb ik nodig om mijn niveau te verhogen?

Wanneer u begint, zal het 10 punten zijn om het volgende niveau te bereiken. De hoeveelheid punten die nodig zijn een een level omhoog te gaan zal elke 10 levels stijgen, dit betekent dat na level 10 u dus 20 punten nodig heeft per level, na level 20 u dus 30 punten per level nodig heeft, enz.

Wat is het punt van mijn level?

Het level is een snelle manier voor gebruikers om te zien hoeveel iemand heeft bijgedragen aan de gemeenschap. We hebben slechts een paar verschillende manieren om nu medailles te krijgen, maar we hopen dit uit te breiden zodat ook medailles verdiend kunnen worden doormiddel van verschillende manieren waarop gebruikers een bijdrage geven.

  1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.