Wat is er Nieuw?

Welkom bij kattenforum SjEd

Registreren Aanmelden

Naar de dierenarts.

Mijn eerste bezoek aan de dierenarts. Gister ben ik voor het eerst naar de dierenarts geweest want mijn baasjes vonden het wel belangrijk om mij te laten onderzoeken. Ook waren mijn nageltjes te lang en die konden dan gelijk geknipt worden. Mijn vrouwtje had het eerst zelf geprobeerd maar,ik spartelde nogal tegen ja, wist ik veel wat er ging gebeuren? Maar goed,de bench werd neergezet en de bedoeling was natuurlijk, dat ik erin zou gaan nou, echt niet misschien voelde ik wel dat er iets ging gebeuren wat ik niet leuk vond. Na lang regen spartelen kreeg mijn baasje mij in dat ding ( handdoek over mij heen gezwiept en mij toen in de bench geduwd :BC10) spartaans maar het kon niet anders. Na een ritje in de auto, kwamen we aan bij de dierenarts, even wachten tot wij aan de beurt waren en toen naar binnen. De bench ( met mij erin ) werd op de onderzoektafel gezet en het was de bedoeling dat ik eruit kwam, nope niet gedaan. Dan de kap maar van de bench af en toen kon Manon mij wel zachtjes aanraken en onderzoeken.Mijn oortjes werden schoongemaakt, mijn hartje werd beluisterd en al dat soort toestanden. Ging wel goed eigenlijk. Ja, en toen de nagels hé ? Ik dacht, nou ja, laat het maar gebeuren. Eerst heel voorzichtig mijn achterpootje..ging goed, daarna voorpootje...ging ook goed en toen ging de rest ook goed.Daarna wegen 4,5kg ook prima. Onderzoek was afgerond en toen moest ik de bench weer in. ( ik was tijdens het onderzoek toch maar uit de bench gekomen ) maar wilde er nu weer niet meer in. Had ik ff buiten de kennis van Manon gerekend, zij pakte mij in mijn nekvel, mijn baasje hield de bench omhoog en Manon liet mij zo vanuit mijn achterkant in de bench zakken. Pjoew, niet echt elegant toch ? :BC12Zeg nou zelf. Na een weer een ritje in de auto kwamen we thuis aan en kon ik weer uit de bench gelukkig, wel kreeg ik wat lekkers dus dat maakte veel goed. Na een dutje ben ik wat gaan spelen en kwam uiteindelijk tot de ontdekking, dat de speelgoedmand ook een lekker slaapplekje kan zijn.
pip-in-mand-jpg.7169
Mijn dag zit er weer op en ik ga maar stoppen. Allemaal de groetjes en een pootje van Pip. Tot de volgende keer :BC18

Reacties

Er zijn geen opmerkingen om weer te geven.

Informatie over blogbericht

Auteur
Nickie
Weergaven
255
Laatste update

Meer blogberichten in Algemeen

Bovenaan Onderaan