Wat is er Nieuw?

Welkom bij kattenforum SjEd

Registreren Aanmelden

Mijn meissie saphira

Ik dacht in februari dat ik toen mijn meissie had gevonden. Maar dat bleek helaas niet zo te mogen zijn. Ik heb toen mijn hele verhaal op facebook gezet bij een Ragdoll-groep, kreeg daar een hoop reacties op van fokkers en liefhebbers. Maar ook met de fokster waar ik Bones en Dax vandaan heb. Ze vertelde mij dat ze eind april een nestje verwachtte met blue-mitteds. De kleuring die ik zo graag wil. Het was een paar dagen later dan men dacht dat het nestje met 4 meisjes werd geboren. De dag was 30 april. rond half 1 in de middag legde de fokster contact met mij en vertelde ze dat de eerste kittens net waren geboren en een kleine 20 minuten later de derde en nog eens 20 minten later de vierde. Een paar dagen later ( 2 mei) vertelde ze dat het alle 4 meisjes waren en dat er misschien wel 1 of 2 blue mitteds bij zouden zitten. Dat werd later 1 blue bi-color, 2 seal bi-color en 1 blue lynx mitted. Mijn oog viel echt op de blue lynx mitted en wist toen nog niet wat de kleur was (foto van 19 mei zie media in Album Saphira mijn meissie en zie hieronder). Dat wist ik pas op 22 mei (ook hier is een foto van in het album en zie hieronder). Ik was meteen verliefd op dat meisje. Wat ik ook tegen de fokster heb gezegd. Maar ik bleef eerste keus houden totdat ik op bezoek was geweest. En dat was op 29 mei (ook foto's van geplaats in het album). En de klik was er meteen. Ik heb wat foto's gemaakt. Mijn broer en zijn vriendin waren er ook. Mijn broer heeft daar naar toe gereden en weer terug. Mijn broer heeft wat filmpjes gemaakt (staan op mijn fb-pagina, maar er staat er ook 1 in het album). Ik ben zo blij dat ik eindelijk mijn meissie heb gevonden. Ik geniet nog iedere dag van de foto's en filmpjes. En droom iedere ancht ervan dat ze al hier is bij mij, Bones en Dax. Dat ze lekker aan het spelen zijn. Ik moet nog even geduld hebben tot ik ze mee naar huis mag nemen. Ze is nu 6 en halve week en ik dnek dat ikhaar op 26 juni weer ga bezoeken. Het wordt zo wie zo de laatste week van juni dat ik haar nog een keertje ga bezoeken. Het ophalen zal pas eind juli begin augustus zijn. Dus nog 6 n halve weekjes wachten, tot ze eindelijk bij ons komt wonen. Dan is er weer een evenwicht in mijn huis tussen vrouw-man en ja ik reken mezelf mee. Ik en Saphira tegenover Bones en Dax. Wie weet komt of komen er wel mee bij. Ragdolls is een verslaving maar een hele goede en gezonde met hoog knuffel-gehalte :D En dan ga ik toch weer bij deze zelfde fokster terug. Ik weet het , het is een eindje rijden maar dat heb ik er nu echt voor over. Zeker na de zeer slechte ervaring die ik heb meegemaakt met wat ik dacht wat mijn meisje zou worden. Ik ben daarom zeeeeeeeeeer blij dat ik haar toch nog zo snel heb kunnen vinden en dit word echt mijn meissie. Saphira midden-boven met zusjes op 19 mei.
 • Like
Reactions: Edwin and Nickie

Reacties

Er zijn geen opmerkingen om weer te geven.

Informatie over blogbericht

Auteur
mariska31176
Weergaven
252
Laatste update

Meer blogberichten in Algemeen

 • Nickie
  Naar de dierenarts.
  Mijn eerste bezoek aan de dierenarts. Gister ben ik voor het eerst naar...
 • Nantastic Coontastic
  Patella luxatie
  Patella Luxatie, we kennen het bijna allemaal wel, maar dan denken we...
 • mariska31176
  Mijn leven tot dus ver
  Ik ben geboren en opgetogen in Zaltbommel en heb daar tot mijn 24ste...
 • Edwin
  Lekker aan de wandel
  Beste lezers, voor sommige mensen is het blijkbaar vreemd als je met...
 • Nickie
  Hoi, hier is pip
  Ja, dit is ff nieuw en ik weet niet of mijn vrouwtje het wel goed doet...
Bovenaan Onderaan